BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 14 June 2011

bandar mati...='(

                                          haaaaaahhhhh...baru nak masuk seminggu duduk kat indera mahkota 5(IM5)...maca2 perasaan da ada kat dalam aty aq..pada pendapat aq...x kesa la uitm nak campak mana...tapii kalu bole uh tempat yang proper sket la...dah2...xnk komen banyak pasal admin ni..kang kene band plak...da ada kes da...so kene aty2 tym tulis blog ni..huhu...biar jela...

                                                     nak jugak la cter pasal life kat tempat baru ni...haaa..ni part yang tak bez ni....lallalalalalalalalalalalalala

ISNIN 
pagi2 bangun da kantoi subuh...alamak...bgn je da kol 6.45..punye tekujat bgn..apa lagi aq pon tarik tuala tak kejut sesapa terus mandi..lantak la budak yang lain..huhu...think bout urself fist k...haha..
ya allah...thank god aq dapat nek bas...haha..kalu tak..mati kutu aq nk tggu bas lain...dala  kelas strt kol 8 pg....
bila sampai sekilau..dlmm kol 7.35 kot...sampai je sana aq da kematu da...x tw nk buat apa..
nasib bek nasharudin ada...bekfast+lunch ngn dy...aq kalu bole nk elak mkn kt IM5 sebab mahal gila @#$%..siyes aq tak tipu bhaii...hhuhu...

cjup la aq komen tok fist day je...haha...juz nk luah sikit parasaan...tapi xnk sampai melampau..haaaa.ni yang nak bann dak batch sendiri  ni..huhu...ada la pasal budak pmpuan ni yang kutuk lctrer kt blog...satu kampus kot kecoh..huhu....haa..nasiahat aq...jgn la nak frank sangat kalu  nk tulis blog ni...yela..ada orang pernah cakap kat aku yang berlakujujur ni sebenarnya baik bagi kita,tapi sakit untuk diterima oleh orang lain...paham tak???laa....x paham lagi..maksunya..untuk berkata tentang keburukan seseorang adalah baik pada kita dengan niat untuk melihat dia berubah..tapi terlalu sakit untuk ditelan oleh orang itu walaupun dia sedar tentang perkara itu..
                                                     sebenarnya perkara ini pernah berlaku kat aq masa aq ckp kt zieqry..maafkan aq zieqry..tapi untuk kebaikan ko jgk...dala..kisah lama jgn dibuka lagi..huhu..
                    
                                                            ok la ...smpai sini dulu..nak msok klas ni..hehe=)


0 comments: