BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 15 June 2011

TERIMA KASIH QUTAIBAH

As-salam..
Terakhir-akhirnya sy ingin mnghembuskan nafas lega krana sy telah dkurniakan cahaya hidung ( kawan ) yang baik2 gile babeng. Interpretasi sy tehadap ksukaran mnncari kawan ditolak dengan kasar bgitu shaja. Memang tak sngka lah. Dan bnyak kenangan payau semasa minggu MDS. Sungguhpun begitu,disitulah timbulnya bibit-bibit hubungan persahabatan yang kian berkembang sehingga sukar dibendung. Dengan bangganya sy mgumumkan bhawa sy ada ( deng deng deng deng deng deng) 4 orang kawan ! (bangge gila la konon). Setakat 4 pon da kecoh. Lantak sy lah ! Tanpa mmbuang masa. sy mempersembahkan :)

(ikut nama pesbook)
ABANG LONG : HABIBULLAH SAHAROM 
ABG NGAH : NASH KUBINASHI
ABG UDA : SYAHMI FARHAN
ABG ANDAK : ZEEQ ZAHARY
(tak pe, i rela jadi pling bongsu :P)

Tidak dilupakan juga teman2 suka happy sedih sad !

first ranking milik KHAIRUL AZWA SYAFIQQAI QAIYUMMOHAMAD IBRAHIM MD NOH,RIYADHTHUSOLLEHAN KHAIRULFUAADJUHANA JAZULI ( ikut nama pesbook ) 
maaflah, mmg cume ada satu 'place' je :)

Dan dan dan dan..
teman sentiasa di hati mahupun di jiwa lagi benak ;D
<3 NOR AMEELYNA ZAINI <3 ( bukan nama sebenar :P)
identiti beliau dirahsiakan atas faktor-faktor keslamatan (sebarang kesulitan amat sy kesali)
tekan butang ' like'  di bawah ni sahaja jika anda mnyampah (kalau boleh lah.HAHA!)     
[ LIKE ]

ooh ya! sy hampir terlupa pd 'tulang blakang' yg selama ini mmbntu sy mncari kawan2 baru.
Tahniah diucapkan kpada 'tulang belakang' sy iaitu :

JARI TELUNJUK KAKI BELAH KIRI (ala yg kuku x de tu gara-gara 'corner' tak jadi :P)
jari yg terlibat ni telah berusaha menarik tumpuan org ramai sekali gus berjaya menimbulkan persolan yg berjuntai-juntai di kotak fikiran siswa-siswa dan ermmm, siswi? tak payahlah (point takut bini. HAHA!). Secara tidak langsung, setiap insan yg berjalan sebela sy akn mulakan perbualan (  mmg bosan kan asyik tnye pasal kaki je ). Namun, sy tetap bersyukur! sekurang kurangnya ada yang prihatin dalam kalangn kita :). Dan dalm kalangan itu juga akhirnya ada yg terpaut hati untuk mnjadi kwan baik sy.Alhamdulillah;) Skg kami hidup bahgia di samping 'mall' yg tersayang!( tak boleh belah. HEHE!) 

Sampai disini sahaja coretan sy. 'Feedback' anda sy dahului dengan ucapan terima kasih !:)

MAJULAH SUKAN UNTUK UiTM

YANG BENAR,
MUHD QUTAIBAH BIN ABD AZIZ
(TIMBALAN GEDIK-GEDIK SE-UiTM)


                                                                                terima kasih buat kwn2  saya di uitm y sentiasa mmbuat saya gembira walaupun sekarang saya dalam keadaan y terlalu menghimpit...kepada insan2 yang lain juga..kwn2 classmate..tq...EEE  nak nangis la..hehe..tak taw nape...but this is true from my heart..dala..nak nangis dulu..huhu..tata=)

0 comments: