BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 9 June 2011

introduction jee dulu=)

hai=)
                    ini adalah post yang pertama dari aku setelah bergelar seorang siswa yang menuntut di sebuah universiti..ramai yang suroh aku buat blog ni lepas masing2 da jauh..



ok..begin the story..tp aq nk buat flashback dulu..ramai yang tanya aku macam mana kat kuantan..hurm..bagi aku biasa je..al maklum,dari tingkatan satu dah duduk asrama mengajar aku untuk menjadi tabah sebagai seorang yang sentiasa berdikari dan matang dalam membuat keputusan tanpa melibatkan mak bapak yang jauh di rumah..nak tahu aku sekarang dekat mana???haaaa..aku sekarang sedang menuntut di UiTM Kampus Remaja (kuantan)..program apa???dalam program asasi undang2..insyaallah..bakal melanjutkan pelajaran dalam program ijazah tahun depan..nak kata result aku cemerlang tak jugak tapi nk kata teruk pon tak jugak..so kira tengah2 la..haha=)..alhamdulillah,,tuhan sentiasa membarikan yang terbaik buat hambanya..

                                   
                                 ok..sekarang kan aku rasa macam aku rindu sangat kenangan kt serting..haa..taw x                                                                   serting tu kt mana???serting tu dekat duniala..haha..xdala..serting tu terletak di negeri sembilan..ada yang pernah dengar negeri sembilan tu kat mana???rasa macam ramai yang tak tahu..huhu..ala..aku dulu dak ex-mrsm..mrsm sertingla katakan..LOL..haha..tapi walau sepahit manapun aku kat serting tu.tetap ada kenangan manis yang akan aku simpan sampai bila..ada jugak yang kenangan pahit yang maybe sampai mati aq simpan..huu..tp x la nk kongsi kat sini kot..haaaa..




                                 kat sini jugak aku nak sebut beberapa nama yang sentiasa berada di samping aq selama ini terutama sekali:
                             ayah:Abd Jalil b Awang 
                                                          mama:Nora binti Ismail
sebab mama n ayah dah susah payah anta g UiTM..haha..n jaga dari kecik sampy la da besar..juz lom kawen..haha                                                        
                                                              my lil bro n sis:Nurhaziana n Amirul Hakim
sebab paham mood aku kat umah..haha..kejot subuh sampy pintu nk roboh..LOL..


to my best frens;


    nurfarahin mohd nor-ibnu sufi hasan-hazim-aiman azizi-hakimi-fattah fazel-nurafifa huda-khadijah pairit-wan nor amira-izwan ismail-farid desa-izzat alaudin-hafiz aziz-nurul mohd farid-siti nadia-siti aisyah-




rasa..sampai sini dulu kot..nak solat jumaat..haha..=)

0 comments: