BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 14 July 2011

mood:holiday(agaknye kot=.=)

assalamualaikum!

haha...ary ni jumaat!esok aku balik..hehe...

TAPI!

mengenangkan assignment yang melambak+homewokr n tutor..aduyai...kejap jela holiday aq..huhu....naik cuti jee ada test lek..huhu...kesian kat ORANG uh...maap lah yee..x sempat balas msj n call....busy memanjang saja..huhu...

COPP.....!!!!!
                                                       ni yang jeles pasal umair ni!....+.+.....mentang2 nga cuti...maka beliau pun pergi la bersiar2 di sekitar melbourne uh...melihatkan gambar2 yang dipos melalui iphone baru beliau ....semakin cemburulah diriku ini...huk2....


                                                          mai....lek msia nnty bawakkan aq kanggaroo^^

ok2..thats it...makin lama aq celoteh pasal dia..makin aq sakit aty lak..hehe=)


SECOND!

                               balik nanti,  banyak benda aq nak beli...huhuhu....beg.....beg aq da koyak daa...huhu...aq pon tak athu macammana beg uh bole koyak...huhu...dua minggu ni aq menggalas beg uh dengan rasa bantal(tak malu)...huhu...n tpaksalah meminjam beg nasharuddin...thx btw!..luv u!hehe.....pas uh aq nak beli seluar=baju nk g kuliah...agak kurang baju separa kasual tok g kuliah...xpe2....rezeki baru turun(yhank kjaan pahang)ngee=)......


THIRD!

                              sory madam nai(lectrer bell 313)kerana saya sentiasa menyusahkan anda.....huhu...pasal artikel nasi lemak tu...saya janji akan membuat dengan sehabis baik...
(insyaallah)...hehe

                                                         sebenarnya aq mmg agak rasa sentiasa rasa bsalah ngan madam nai...kerana...aq agak la slalu x wat keje dia....bkn aq x buat semua...adala jugak yang aq sentuh....xla buku module bell uh virgin sentiasa...da kne rogol gak la..haha...jangan pikir lain...alasan aq x brapa fokus tym bell 313 uh kerana aq trlebih fokus pada sbjek core y totally lg payah(bell 313 pn payah)___(huhu)..kerana bnyk assignment juga antara sebab aq x brapa nk amik kesah sngt pasal bell...huhu...sy janji....akan ubah prangai bila balik cuti nanti..i promise!..hheeehee..

FortTH!(to all F'ans)

                                saya nak mintak maap kalu ada wat salah ngn korang sume....kalu saya ada wt pkara yang menjengkelkan awk...kalu sy ada wt awk benci saya...sy mintak maap...halalkan segala apa y saya amik scara sngaja or x sengaja....jangan pelik lak!...takot kalu nek bas esok saya eksiden ke...huhu...so mintak maap awl2 dlu..huhu....



LaST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



mom dad,,,im coming home tmorrow...mama...masak la sedap tok saya k...heheh...ayah lak...hehe...cm biasala.....sy nak g shopping....nk mintak ongkos lebih sikit k...hehe...bas mahu gerak ke IM5 ni...tunggu pos baru naik k..hehe

0 comments: