BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 22 July 2011

bila hari jadi haru biru=.=!

ok.....

pas turun je dari bas.....family aq da tggu aq kat stesen...ngeh2:)

jap2...nk tunjuk bas dy  cm ne(promot lak=.=!)

haaa...nilah bas yang saya naik..hehe....

ok...sambung blek...maka....betapa gumbiranya hati ini....rasa blek kampung.....ececeh.......

tapi mengenangkan asignment+exam.....maka aq rasa aq tak mampu untuk bersuka ria panjang...huhu...rasa sedih di hati....BUT!....its ok...xla rasa aq trox smpy tak leh kuar kan..hehe...




we gonna skip a few days......aq nk cter pasal aq kuar tgk wayang.......haaaa....aq kuar tgk wayang ngn shahrul.......act lagi ramai yang dtang..last2..huhu...aq ngn dy je...apa pon...ktorang tgk harry potter...(3D)----->mahal seyh=OO=..huhu........






                                   wooot....tp still bes k...adala aq kuar ngn fadhlullah n kwn shahrul..fataah..kot..huhu...sory.......

mostly cuti aq....wt assignment la...huhu...maybe korang pon sama cm aq kn..huhu...n nasihat....blek kuantan tros beli tket bas tok raya..tkot x dpt tket lak..huhu..





dada...

Thursday, 14 July 2011

mood:holiday(agaknye kot=.=)

assalamualaikum!

haha...ary ni jumaat!esok aku balik..hehe...

TAPI!

mengenangkan assignment yang melambak+homewokr n tutor..aduyai...kejap jela holiday aq..huhu....naik cuti jee ada test lek..huhu...kesian kat ORANG uh...maap lah yee..x sempat balas msj n call....busy memanjang saja..huhu...

COPP.....!!!!!
                                                       ni yang jeles pasal umair ni!....+.+.....mentang2 nga cuti...maka beliau pun pergi la bersiar2 di sekitar melbourne uh...melihatkan gambar2 yang dipos melalui iphone baru beliau ....semakin cemburulah diriku ini...huk2....


                                                          mai....lek msia nnty bawakkan aq kanggaroo^^

ok2..thats it...makin lama aq celoteh pasal dia..makin aq sakit aty lak..hehe=)


SECOND!

                               balik nanti,  banyak benda aq nak beli...huhuhu....beg.....beg aq da koyak daa...huhu...aq pon tak athu macammana beg uh bole koyak...huhu...dua minggu ni aq menggalas beg uh dengan rasa bantal(tak malu)...huhu...n tpaksalah meminjam beg nasharuddin...thx btw!..luv u!hehe.....pas uh aq nak beli seluar=baju nk g kuliah...agak kurang baju separa kasual tok g kuliah...xpe2....rezeki baru turun(yhank kjaan pahang)ngee=)......


THIRD!

                              sory madam nai(lectrer bell 313)kerana saya sentiasa menyusahkan anda.....huhu...pasal artikel nasi lemak tu...saya janji akan membuat dengan sehabis baik...
(insyaallah)...hehe

                                                         sebenarnya aq mmg agak rasa sentiasa rasa bsalah ngan madam nai...kerana...aq agak la slalu x wat keje dia....bkn aq x buat semua...adala jugak yang aq sentuh....xla buku module bell uh virgin sentiasa...da kne rogol gak la..haha...jangan pikir lain...alasan aq x brapa fokus tym bell 313 uh kerana aq trlebih fokus pada sbjek core y totally lg payah(bell 313 pn payah)___(huhu)..kerana bnyk assignment juga antara sebab aq x brapa nk amik kesah sngt pasal bell...huhu...sy janji....akan ubah prangai bila balik cuti nanti..i promise!..hheeehee..

FortTH!(to all F'ans)

                                saya nak mintak maap kalu ada wat salah ngn korang sume....kalu saya ada wt pkara yang menjengkelkan awk...kalu sy ada wt awk benci saya...sy mintak maap...halalkan segala apa y saya amik scara sngaja or x sengaja....jangan pelik lak!...takot kalu nek bas esok saya eksiden ke...huhu...so mintak maap awl2 dlu..huhu....



LaST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



mom dad,,,im coming home tmorrow...mama...masak la sedap tok saya k...heheh...ayah lak...hehe...cm biasala.....sy nak g shopping....nk mintak ongkos lebih sikit k...hehe...bas mahu gerak ke IM5 ni...tunggu pos baru naik k..hehe

Tuesday, 12 July 2011

Eh..siAlLAh!..PuiIH...ApaAKAh!!!???

                                                 ha.....sapa da tgk kl gangster????angkat tgn!...act aq lom tgk pon....haha....kalu ada masa pon aq malas nak tgk.............tak taw nape....tapi aq kalu filem shamsul ni tak bapa nak ngam sangat la.....uhhuhuhhuhu......sory2........jangan saman aq ....huhu  ><!

                                                       saya suka tgk harry potter (:


sbenarnya nk celoteh pasal xtvt aq sempena cuti mohor UiTM satu malaysia ni... :)..haha...

                                                cerita bermula...dengan satu call...ehhhh...jap2....xda kene mengena ngn tajukkan?????haish...apa la aq ni..huhu=.=!.....tp inilah aq..haha...yang suka melalut tak tentu pasal..ngeh3....

                                           sambung cerita......
melalui watak pakcu(pakcik paling bongsu)
                            !
                            !
                            !______!>>>




PakCu:    nak balik nanti mama suro beli tiket awal2....nanti xda tiket balik...pakcu xda...pakcu da nak pegi belayar ni.......

Aq:  ala...lama lagi kan???=.=!

PakCu:  mana la pak cu taw..ko yang nak cuti....bukan pakcu....

AQ:b  betol gak..ngeh3....

PakCu:  ha...bila nk peginye ni????

Aq:  ha....essokla...tak pon pakcu yang belikan...NGEE><!

pakCu:  aaaaaaahhhhh.....XDE2!...mengada2...

haaaaa...start dari peristiwa itu....maka bermula la cerita nakk balik ni...soo...start la post cakap...."counting days...wink2".......

"  5 days left  "
"  4 days left  "
macam2 lagila....
nak meluat pon payah...sbb kita pon nga spirit nak balik kan???
haha



so..banyak la...erm...xtvt cuti ni nak aq buat.....aq pon suka2 la...mengira2 hari nak balik.....


                                                                   TAPI!




disebabkan exam,...maka aq tpaksala lpekan sume xtvt uh.....waaaaa...cuti suda bknn cuti lagi...huhu :(








foot note:keciwa gilak!

Saturday, 2 July 2011

setelah sekian lama....

haaaaaaa...nk tw apa cerita setelah sekian lama ni???haaa...semuanya bermula.....

                                                  "pada suatu hari...."-------------------------eh2..perlu ke semua cerita bermula dengan perkataan satu hari?????haaa...ntahla...hehe...sejak dulu aq dsogokkan dengan kisah fairytail y pada masa kini aku anggap merepek meraban saja....bkn nk kondem k...=.=!...n bukan nk kata yang aq ni x penah  dengar cerita asal usul rasullullah ke...para sahabat ke...kisah cerita islamik ke....ada...bukan nya xda...


                                           ishk....lalut melalut lak..huhu....huhu...sbenarnya nak cerita pasal hari2 aq selama kt uitm  ni.....sejakminggu pertam ni..aq da dilambakkan dengan assignment yang begitu mencabar minda dan tahap kelelakian aq untuk terus bertahan dan berjuang untuk menyiapkannya...haha

                                         
                                              setelah seminggu berhempas pulas....akhirnya aq berjaya juga menyiapkan hampir separuh kerja yang menjadi taanggungjawab aku untuk menyiapkannya..haha....
                                   antara yang perlu aq siapkan dalam mggu ni juga(antara 21/6-3/7)adalah kerja sir aiman...(sir jangan marah kat saya...tiada niat saya untuk mengutuk(>.<)TAKOT GAK LEPAS INSIDEN Y HOT ITU BERLAKU..huhu..lpekanlah...balik pada cerita...aq pon siapkan la mcm biasa..berhempas pulas wt MLA n APA citation style...buku punya tebal aq selak...n mcm2 lagilah..hhahha(bajet je uh)

                                                     aq siapkan n siapkan sampai la siap..haha(xda makna)...maka sampai la date y dtunggu2 utk menghantar...sekali dia selak...coretan dakwat merah mula menari2 di atasnya...hhahh..aq pnyelah tkejotnye////slama ni aq ingat keje aq da bgos da...rupanya x............................................................................


huhu..xpala...
maka dengan harapn sir aiman terima ngn  keje   umh aq..RUPA2..dy x trima..huhu..sedih la...tp ad ramai je y kne wt blk..haha...padan muke korang sume(classmate aq lar..haha)...tp itulah yang sentiasa berlaku di universiti ini..uhuhu...aq rasa aq agak cltre shock la kat sni...bkn cara blaja la...tp pasal assignment uh...yela ...selama ni mana ada(kat skola),,,mana ada cikgu bagi masa banyak sngt tok siapkan keje kan???haaaa.....tu la yang aq tkejot uh...hoho.....


                                                  apa-apa pun...aq kne wt gak sume assignment uh..huhu..bnyak nk mati..tp  
                                                  masih mampu untuk aku siapkan...kot~~~haha..insyaallah..dala...kelas da nk start...tata...:D